Today.ua

Новий Гелендваген: У Мережі показали Mercedes-Benz EQG

У вересні поточного року на автосалоні в Мюнхені Mercedes-Benz покаже концепт Mercedes-Benz G-Class з електричною силовою установкою. Тобто це буде електромобіль. Завдяки дизайнерам, які створили рендери електричного Гелика, ми з вами вже зараз можемо уявити, як він буде виглядати.

Судячи з усього, якихось серйозних змін в дизайні кузова у Mercedes-Benz EQG не буде. Він збереже квадратний дизайн кузова стандартної моделі з двигуном внутрішнього згоряння, а також його позашляхові якості.

Але звертає на себе увагу заглушка на місці решітки радіатора, яка отримала внутрішній візерунок із зірок.

З чуток, EQG матиме два електромотора (по одному на кожну вісь) і ємну батарею. Запас ходу складе близько 500 км. Привід, звичайно, повний.

Потрібно також очікувати, що у електричного Гелендвагена будуть всі передові технології компанії Mercedes-Benz. У продажу він з'явиться у 2022 або в 2023 році. Причому, коштувати він буде дешевше, ніж новий флагманський седан Mercedes-Benz EQS.

Раніше в Китаї почалися продажі самої недорогий версії Mercedes-Benz G-Class. Це Mercedes G350 з чотирициліндровим 2,0 л турбодвигуном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ