Today.ua

Nissan почав продавати новий кросовер за $6900

Nissan почав продавати в Індії свій найменший і найдешевший кросовер Nissan Magnite. Його ціна виявилася навіть нижчою, ніж очікувалося. У «базі» він коштує всього 6 900 доларів.

Покупцям Magnite пропонують в п'яти комплектаціях. Причому вже в базовій комплектації XE є діодні фари, подушки безпеки водія і пасажира, система стабілізації VDC, система контролю тяги, ABS і EBD, кондиціонер і задній парктронік.

У топової комплектації XV Premium список устаткування довгий. Є, наприклад, світлодіодні фари, 16-дюймові легкосплавні колісні диски з алмазним огранюванням, рейлінги, передні і задні захисні пластини, круїз-контроль, 8-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи та інше.

У лінійці двигунів: 1,0 л «атмосферник» потужністю 72 к.с. і «турботройка» потужністю 100 к.с. Коробка передач - 5-ступінчаста механічна або варіатор. Привід - тільки передній.

Nissan Magnite розроблений для країн, що розвиваються. Спочатку його продаватимуть тільки в Індії. Пізніше він з'явиться в деяких інших країнах.

Раніше стало відомо, що популярний кросовер Nissan Qashqai в новому, третьому, поколінні отримає тільки гібридні силові установки. Дебютує ця новинка влітку 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ