Today.ua

Німці 5 годин гасили електричний Opel: рідкісне відео

Майбутнє за електромобілями. Це відомо кожному. Однак, поки цей вид транспорту не дуже надійний. Мало того, що електрокари іноді спалахують, так їх ще доводиться гасити годинами. У Німеччині, наприклад, Opel Ampera-e гасили цілих п'ять годин!

Інцидент стався 1 листопада 2020 року в невеликому німецькому місті Лангенфельд приблизно о першій годині ночі. Рятувальникам повідомили про загорання автомобіля Opel Ampera-e. У момент загоряння він був підключений до зарядного пристрою.

Німецькі пожежники насамперед відключили автомобіль від зарядного пристрою, після чого почали гасити вогонь. А це виявилося проблематично. Тільки о 6 годині ранку вогонь був повністю погашений.

Мабуть, випадок з гасінням Ampera-e потрапить до книги рекордів Гіннеса. Раніше ще жоден електромобіль в світі, який загорівся, так довго не гасили. Німецькі правоохоронці досі з'ясовують причину загоряння електричного «Опеля».

Нагадаємо, що Opel Ampera-e - це європейський брат-близнюк американського Chevrolet Bolt EV. У продажу він з'явився в кінці 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ