Today.ua

Названо найнадійніші і ненадійні б/в кросовери

При виборі автомобіля головне, на що звертають увагу багато автомобілістів - його надійність. Британські експерти склали рейтинг найнадійніших і ненадійних кросоверів у віковій категорії від 3 до 8 років.

Найбільш вдалою покупкою визнаний Renault Kadjar, так як індекс його надійності склав 95,7%. Тобто власники цього кросовера зверталися в сервіс рідше за інших, а сам ремонт займав менше часу, ніж у «однокласників».

Друге місце зайняв Ford EcoSport. У нього індекс надійності склав 93,2%. Потрібно відзначити, що у EcoSport виявилася найнижча вартість ремонту серед усіх кросоверів, що потрапили в цей рейтинг.

На третьому місці за надійністю Mitsubishi ASX. У нього індекс надійності 90,7%.

Крім того, в десятку самих надійних кросоверів у віковій категорії від 3 до 8 років потрапили бюджетні Renault Captur і Dacia Duster, люксові Lexus RX і Mercedes-Benz GLE, а також Suzuki SX4 і Jimny, Toyota Land Cruiser.

У самому низу цього рейтингу знаходиться BMW X6, у якого індекс надійності склав 20,6%, і при цьому у нього висока вартість ремонту. У Mercedes-Benz GL індекс надійності 22,4%, а у Porsche Cayenne - 25,5%.

Раніше експерти iSeeCars проаналізувавши дані про продажі в США декількох мільйонів автомобілів, назвали десять моделей, які після перших п'яти років експлуатації втрачають найбільше в ціні.

Раніше ми писали, що в Україні з'явився незвичайний новий дорожній знак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ