Today.ua

Названо п'ять кращих мультимедійних систем в автомобілях

Перші мультимедійні системи з'явилися в середині 1980-х років. Зараз навіть в базових комплектаціях і у бюджетних автомобілів є такі системи. Експерти Forbes Wheels назвали п'ять кращих сучасних інформаційно-розважальних систем.

Uconnect Fiat Chrysler

Пікап Jeep Gladiator 2021 модельного року (див. фото вгорі) оснащується мультимедійною системою Uconnect четвертого покоління, яка сумісна з Apple CarPlay і Android Auto. У неї 7- або 8,4-дюймовий дисплей з можливістю масштабування. Систему Uconnect використовують в різних автомобілях концерну FCA.

Kia UVO

Новітній седан Kia K5, який повинен замінити Optima, отримав мультимедійну систему UVO з 10,25-дюймовим дисплеєм. У цієї системи немає симпатичної анімації, але зате працює вона без збоїв і швидко виконує команди.

Mercedes-Benz MBUX

Системою MBUX (Mercedes-Benz User Experience) можна керувати кількома способами, в тому числі голосом. Вона запам'ятовує традиційні маршрути і улюблену музику водія. MBUX відрізняється надійністю, простотою у використанні і швидкою реакцією на команди.

Ford Sync

Ford тільки недавно почав оснащувати свої автомобілі новітньої мультимедійною системою Sync 4. Вона помітно відрізняється в кращу сторону від системи третього покоління. Sync 4 вже отримав, наприклад, пікап Ford F-150.

Volvo Sensus

Мультимедійну систему Sensus можна знайти в автомобілях Volvo XC40, 60 і 90 серіях. Вона забезпечує контроль над багатьма функціями автомобіля. Можна виконати індивідуальні настройки, використовуючи для цього інтерфейс користувача.

Volvo Sensus, мабуть, найскладніша система в цьому списку. Але вона ж і одна з найкращих.

Раніше експерти Forbes Wheels назвали п'ять кращих компактних кросоверів, які зараз є у продажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ