Today.ua

Названо п'ять найкращих компактних кросоверів

В останні роки сегмент кросоверів переживає справжній бум. Експерти Forbes Wheels назвали п'ять кращих компактних кросоверів, які зараз є у продажу.

Кросовери оцінювали за кількома критеріями. Наприклад, враховувалися продуктивність, безпека, комфорт, технології, витрата палива, дизайн та інше.

Mazda CX-5

Одне з головних достоїнств кросовера Mazda CX-5 (фото вгорі) - наявність двигуна з турбонаддувом і ціна менше 40 000 доларів. Його німецькі конкуренти цим похвалитися не можуть. Топові комплектації Signature і Grand Touring Reserve оснащуються чотирициліндровим 2,5 л двигуном з турбонаддувом потужністю 227 к.с.

Nissan Rogue

Компактний кросовер Nissan Rogue 2021 модельного року зазнав помітні зміни. Він зберіг свою надійність, але отримав елегантний сучасний дизайн, новий чотирициліндровий 2,5 л двигун і оновлений інтер'єр.

Porsche Macan

Компактний кросовер Porsche Macan - це зменшена версія Cayenne. Головне достоїнство цього кросовера в тому, що він має спортивні характеристики.

Toyota RAV4

Toyota RAV4 в новому, п'ятому, поколінні отримав хороші позашляхові характеристики. У нього великий дорожній просвіт, повний привід з різними режимами руху, а також є позашляхова комплектація TRD Off Road. З'явилася також гібридна версія RAV4 Prime.

Volvo XC40

Volvo XC40 - це найновіший і найменший кросовер в лінійці Volvo. У нього три комплектації (Momentum, R-Design і Inscription) і чотирициліндровий 2,0 л з мотор з турбонаддувом потужністю 187 або 248 к.с. У 2021 році у цього кросовера з'явиться повністю електрична версія.

Раніше експерти німецького журналу AUTO BILD назвали ТОП-5 кращих б/в позашляховиків для бездоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ