Today.ua

Названо дату, коли покажуть новий позашляховик BMW

29 листопада 2021 року компанія BMW офіційно представить свій новий гібридний "заряджений" позашляховик. Про це повідомили у американському офісі баварського автогіганта.

Чутки про появу нового великого позашляховика BMW M Hybrid з'явилися вперше в листопаді 2017 року. Кілька місяців тому глава BMW Олівер Ціпсе побічно підтвердив, що в лінійці X очікується нова модель.

Як називатиметься новий флагманський гібридний позашляховик BMW – поки що не відомо. За чутками, він називатиметься X8. Щоправда, деякі джерела стверджують, що цей позашляховик називатиметься XM.

Звичайно, дуже цікаво дізнатися назву нового баварського позашляховика, але ще цікавіше побачити його дизайн. Чому? Тому що це буде перша баварська модель з новим дизайном фар, який викликав у Мережі так багато суперечок.

За чутками, гібридна силова установка BMW M Hybrid отримає новий твін-турбо двигун V8 і електромотор. Її загальна потужність складе близько 700 к.с. Значить, цей автомобіль отримає потужні гальма. Також не виключено, що покупцям запропонують версію з "м'якою" гібридною силовою установкою.

Стверджується, що X8 / XM оснащуватиметься найбільшими колісними дисками серед усіх серійних моделей BMW. Можливо, йдеться про 23-дюймові колісні диски.

Офіційна прем'єра BMW M Hybrid заплановано на 29 листопада. Щоправда, ми поки що не знаємо, буде це концепт, або серійна версія.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що BMW розробляє новий гібридний мінівен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ