Today.ua

Почалися продажі оновленого бюджетного Dacia Jogger

У Європі розпочався продаж оновленого Dacia Jogger, який отримав новий корпоративний стиль Dacia. У базовій комплектації з двигуном Eco G-100 він коштує 16790 євро.

Серійне виробництво Dacia Jogger почалося у 2021 році. Це найдоступніший семимісцевий автомобіль, який продається на Старому континенті. Він поєднує в собі практичність універсала, простір мінівена та стиль кросовера.

Оновлений Jogger, зокрема, отримав новий логотип Dacia у центрі решітки радіатора. У такому ж стилі тепер збудовано всі оновлені моделі румунського автовиробника – Spring та Sandero. В результаті Jogger став сучаснішим.

У салоні також відбулися деякі зміни, але мінімальні. А ось в устаткуванні нічого нового немає. У базовій комплектації, як і раніше, немає кондиціонера. У комплектаціях із вбудованим центральним 8-дюмовим екраном у нього стала краща графіка.

Покупцям запропонують кілька нових варіантів кольору кузова, наприклад, зелений Lichen Kaki.

У лінійці двигунів нічого не змінилося. Покупцям, як і раніше, пропонують версію з моторами Eco-G 100 (газ) і з TCe 110 (бензин). 2023 року з'явиться гібридна версія.

Нагадаємо, раніше Dacia представила оновлені Dacia Sandero та Sandero Stepway.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ