Today.ua

Почалося виробництво нового Mitsubishi Outlander

Компанія Mitsubishi оголосила про початок серійного виробництва нового Mitsubishi Outlander. Це вже четверте покоління популярного японського кросовера.

На жаль, японський автогігант досі не опублікував офіційні фотографії нового Outlander. Ми знаємо тільки, що його випуск почався в Японії. Тобто в Європу він найближчим часом навряд чи потрапить. Нові Outlander японці насамперед будуть відправляти в США.

Outlander четвертого покоління побудований на тій же платформі, що і кросовер Nissan Rogue. Зовні він буде схожий на концепт Engelberg Tourer, який показали в 2019 році на Женевському автосалоні.

З чуток, під капотом у цієї новинки знаходиться 2,5 л бензиновий двигун потужністю 184 к.с., який працює разом з варіатором. Покупцям також запропонують версію з гібридною силовою установкою.

В Україні зараз новий Mitsubishi Outlander третього покоління в базовій комплектації коштує від 635 000 гривен. Він оснащується 2,0 л мотором, який працює разом з варіатором.

Раніше стало відомо, що Mitsubishi планує розробити новий високопродуктивний позашляховик з фірмовою системою повного приводу S-AWC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ