Today.ua

Стало відомо, коли з'явиться оновлений Duster

Влітку 2022 року у Європі у продажу з'явиться оновлений кросовер Dacia Duster. Він отримає кілька цікавих змін, повідомило французьке видання L'Argus.

Dacia Duster другого покоління у 2021 році піддався досить помітному оновленню, включаючи дизайн і технічну "начинку". Здавалося б, що після цього у 2022 році жодних серйозних змін у цьому бюджетному кросовері не буде. Проте це не так. Duster цього року знову приємно здивує.

Головна зміна – Duster адаптують до нового корпоративного стилю Dacia. Тобто, у цього кросовера з'явиться новий логотип Dacia, який вперше офіційно представили в січні 2021 року. Крім того, зміниться написання самого слова Duster.

Також будуть і деякі інші зміни в оновленому Duster, але які конкретно - поки не відомо. Зважаючи на все, цей кросовер отримає також оновлений салон.

В Україні Renault Duster вже кілька років поспіль входить до лідерів з продажу в сегменті нових автомобілів. У базовій комплектації з 1,6 л бензиновим двигуном (115 к.с.) та з 5-ступінчастою механічною коробкою передач він коштує від 403 900 гривень. Така ж версія із ГБО коштує від 432 600 гривень.

У комплектації з 1,5 л дизелем, який працює з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, та з повним приводом цей кросовер коштує від 580 100 гривень.

Раніше повідомлялося, що Dacia Duster нового покоління, який з'явиться у 2024 році, отримає гібридну силову установку, але залишиться бюджетним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ