Today.ua

Lada Niva Travel отримала нову версію

У позашляховика Lada Niva Travel з'явилася лімітована версія Black Edition. На даний момент це найдорожча версія Niva Travel.

Lada Niva Travel Black Edition отримала чорний колір кузова, рейлінги на даху, нові чорні глянсові 16-дюймові колісні диски, тоновані задні стекла та відповідні шильдики. У салоні чорні стеля, поручні та сонцезахисні козирки. Сидіння виготовлені з нового матеріалу, а на спинках передніх сидінь є логотип Black Еdition.

Загалом цей позашляховик став елегантнішим і спортивнішим. А ось під капотом знаходиться старий чотирициліндровий 1,7 л бензиновий двигун потужністю 80 к.с. Він працює разом із 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Привід – повний.

Як ми вже говорили, Lada Niva Travel Black Edition – це найдорожча версія Lada Niva Travel. Вона коштує 10 800 євро.

В Україні зараз Lada Niva Travel коштує у базовій комплектації Classic 396 270 гривень. Інших комплектацій на даний момент у продажу немає.

Автомобілі Lada для українського ринку випускає ЗАЗ (з російських машинокомплектів). У Запоріжжі випускають практично все сімейство Lada, крім класичної Niva.

Раніше повідомлялося, що Lada Niva нового покоління, яка з'явиться у продажу наприкінці 2024 року, коштуватиме від 12 000 до 16 000 євро. У 2025 чи 2026 році у продажу з'явиться Grand Niva. Коштуватиме такий позашляховик приблизно від 20 000 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ