Today.ua

Китайці зробили копію кросовера Ford за 12 000 доларів

У Китаї почалися продажі оновленого кросовера Yuan Pro компанії BYD, який коштує від 12 000 доларів. Він вважається копією популярного американського паркетника Ford EcoSport.

Головна відмінність Yuan Pro від EcoSport в тому, що він оснащується електричною силовою установкою. Тобто це електромобіль. А американський кросовер оснащується двигунами внутрішнього згоряння.

Довжина оновленого китайського електричного кросовера складає 4375 мм, ширина - 1785 мм, висота - 1680 мм, а колісна база - 2535 мм. Він отримав нову радіаторну решітку, нові бампери, протитуманні фари, а також нові колісні диски.

Силова установка складається з електромотора потужністю 135 к.с. і 210 Нм крутного моменту і літій-іонної батареї. Запас ходу - 301 або 401 км, в залежності від батареї. Батарея до 80% заряджається всього за 30 хвилин. Розгін до 50 км/год займає 3,9 секунди.

Зовні оновлений Yuan Pro як і раніше дуже схожий на Ford EcoSport. Втім, тут нема чому дивуватися. Американський автогігант зараз щільно співпрацює з китайськими компаніями.

Раніше стало відомо, що Ford розробив систему, завдяки якій скло автомобіля більше не буде пітніти. Вона активується при виявленні вологи в повітрі салону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ