Today.ua

Китайці показали кросовер з витратою палива 1,4 літра

Китайська компанія Great Wall показала свій новий кросовер Wey Mocha. Його повноцінна гібридна версія буде витрачати 1,4 літри палива на 100 кілометрів шляху.

Покупцям Mocha запропонують в двох версіях - з бензиновим двигуном і 48-вольтним стартер-генератором, а також з повноцінною гібридною силовою установкою (Plug-in Hybrid). Цікаво, що версія Plug-in Hybrid буде довшою і ширшою, ніж багато позашляховиків.

Зовні Plug-in Hybrid версія від стандартної буде відрізнятися тільки по-іншому оформленої оптикою, бамперами, дверними ручками і колісними дисками. В цілому цей кросовер відрізняється великою радіаторною решіткою, вузькою оптикою і висувними дверними ручками.

Потужність і динамічні характеристики поки не повідомляються, але економічність китайці обіцяють відмінну. Повноцінний гібрид буде витрачати всього 1,4 літра палива на 100 км.

Продажі Wey Mocha повинні початися до кінця поточного року. Через деякий час він з'явиться і в Європі. Скільки він буде коштувати - поки не відомо.

Раніше ми повідомили, що британські експерти склали рейтинг найнадійніших і ненадійних кросоверів у віковій категорії від 3 до 8 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ