Today.ua

Киянин під час конфлікту спалив автомобіль вартістю 1,5 млн

У Шевченківському районі Києва біля лікарні на бульварі Тараса Шевченка 42-річний чоловік під час конфлікту підпалив автомобіль свого опонента, який коштував 1,5 млн гривень. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Києва.

За даними досудового слідства, між чоловіком та медичними працівниками виник раптовий конфлікт. Фігурант вирішив помститися. Він узяв пластикове відро з відходами, поклав його на припаркований автомобіль і запалив. В результаті автомобіль повністю згорів. Вже встановлено, що потерпілому завдано майнових збитків в особливо великому розмірі на загальну суму майже 1,5 млн гривень.

Правоохоронці оперативно затримали фігуранта та відвезли його до найближчого відділення поліції. У чому була причина конфлікту між підозрюваним та власником автомобіля – не повідомляється.

Слідчі поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення чи пошкодження майна). Максимальне покарання за цією статтею – 10 років ув'язнення. Фігуранту вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що мешканець Києва вбив трьох людей через комплект зимових автошин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ