Today.ua

Kia Sportage нового покоління з'явиться в червні

Компанія Kia планує почати продавати Kia Sportage нового, п'ятого, покоління, в червні поточного року. Про це повідомили південнокорейські ЗМІ.

Зовні новий Sportage не буде сильно відрізнятися від моделі поточного покоління. У нього з'являться новий бампер, нова радіаторна решітка (вона стане більше), нові фари і задні ліхтарі.

А ось в салоні зміни будуть більш помітними. Цифрова приладова панель і дисплей інформаційно-розважальної системи об'єднані в єдине ціле. У всякому разі, такий висновок випливає з шпигунських фотографій, які раніше розмістили в Мережі.

У лінійку двигунів увійдуть кілька бензинових і дизельних силових агрегатів. У нашій країні ця новинка буде продаватися з 1,6 і 2-літровими дизелями і з 1,6-літровим бензиновим турбо гібридом.

В Україні зараз Kia Sportage четвертого покоління в базовій комплектації коштує від 533 127 гривень. Він оснащується 1,6 л бензиновим двигуном, який працює разом з 6-ступінчастою коробкою передач.

Раніше стало відомо, що ЗАЗ почав випускати дві моделі Kia - седани Kia Rio і кросовери Rio X. Машинокомплекти отримують від заводу Hyundai в Санкт-Петербурзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ