Today.ua

Kia Sorento проїхав 1 млн км, помінявши за гарантією 9 двигунів

У США кросовер Kia Sorento 2012 року випуску проїхав майже 1 млн кілометрів, помінявши при цьому за розширеною гарантією 9 (!) двигунів. Власник цього кросовера, скориставшись розширеною гарантією, заощадив близько 33 тисяч доларів.

Покупець нового Sorento у 2012 році заплатив 7 тисяч доларів за гарантію на десять років без обмеження пробігу. При цьому за десять років йому 9 разів поміняли двигун, 203 рази поміняли масло, 20 разів промили трансмісію та 4 рази замінили коробку передач.

В результаті власник цього південнокорейського кросовера заощадив величезну суму грошей. Так, тільки заміна двигуна для Sorento 2012 року випуску в США коштує зараз  близько 4500 доларів.

Власник цього кросовера Kia Sorento виявився дуже обачливим. Він не тільки скористався розширеною гарантією, заощадивши при цьому близько 33 500 доларів, але і продав цей кросовер відразу після того, як вона закінчилася. Чи задоволений покупець своєю новою машиною – не повідомляється, що, втім, зовсім не дивує.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що експерти назвали 10 автомобілів, які можна купувати навіть із великим пробігом, оскільки вони дуже надійні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ