Today.ua

“Капсула часу“: в Харкові знайшли ідеальний “Москвич“ 1983 року

В Україні знайшли чергову автомобільну "капсулу часу" - "Москвич-412" 1983 року випуску з пробігом близько 4000 км. Він майже 40 років простояв у гаражі і знаходиться практично в ідеальному стані.

Унікальний "Москвич-412" 1983 року випуску (тому, що таких машин в ідеальному стані зараз залишилося дуже мало) отримав житель Харкова в спадок від свого діда.

Про цю знахідку розповіли журналісти програми "Джедаї" на телеканалі 2+2.

Попередній власник цього "Москвича" чомусь на ньому не їздив (як ми вже говорили, пробіг становить близько 4000 км). Машина весь час стояла в гаражі. Правда, за нею добре стежили. Двигун працює як новий.

За словами онука, якому у спадок дістався цей "Москвич-412", коли його викотили з гаража, то виявилося, що в баку до сих пір зберігся радянський бензин, а в салоні відчувається запах нової машини.

Новий власник унікального "Москвича" його продавати не збирається. Якщо б він виставив його на продаж, то, мабуть, зміг би отримати хороші гроші.

Нагадаємо, раніше ми показали практично нову Toyota Camry XV40 2008 року випуску. У цього знаменитого седана пробіг всього 2 000 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ