Today.ua

Як потрапити в авто, якщо сіла батарейка брелка сигналізації

Сучасні гаджети володіють однією поганий рисою. Вони виходять з ладу в самий невідповідний момент, коли цього не чекаєш. Іноді таке відбувається з брелоком сигналізації, у якого несподівано сідає батарейка. Як в цьому випадку потрапити в машину?

Для того, щоб тимчасово відключити сигналізацію, потрібно скористатися «чарівною» кнопкою «Valet». Її, як правило, ховають в потаємному місці в салоні. Це робиться для того, щоб кнопкою не могли скористатися автовикрадачі.

Шукайте її за панеллю приладів, в бардачку, біля педалі зчеплення. Також її іноді встановлюють за магнітолою. Якщо ви не знаєте, де знаходиться ця кнопка в вашому автомобілі, скоріше за все вам краще пошукати батарейку д брелока.

Від центрального блоку сигналізації повинен відходити двопровідний кабель. Побачили? Після цього з'ясуйте тип сигналізації. Для цього потрібно подивитися на брелок.

Якщо у вас автосигналізація StarLine, то потрібно відкрити двері механічним ключем, повернути ключ запалювання (не запускаючи двигун), а потім три рази натиснути на кнопку «Valet». На це у вас є тільки 20 секунд, не більше.

Досвідчені водії завжди тримають в своєму портмоне запасну батарейку для брелока сигналізації. Вона займає мало місця і може дуже стати в нагоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ