Today.ua

Як підготувати автомобіль до весни

Прийшла весна, і, значить, пора підготувати автомобіль до теплої пори року. Сьогодні ми розповімо, як потрібно підготувати свій автомобіль до весни.

Більшість автомобілістів після настання першого місяця весни змінюють колеса і проводять техогляд автомобіля. Але тільки деякі з них наводять лиск - роблять хімчистку салону і полірування кузова. Деякі - змінюють двірники.

Перед зміною коліс потрібно оглянути літню гуму і диски. Якщо протектор і індикатор зносу шин будуть на одному рівні або протектор вище, значить, потрібні нові шини.

Якщо при огляді дисків вам здалося, що вони деформувалися, то рекомендуємо заїхати на шиномонтажку, щоб фахівці провели перевірку.

Після настання весни багато автомобілістів просто гарненько миють свої автомобілі, радіючи теплій погоді. Але вони забувають, що потрібно очистити від дорожніх реагентів лакофарбове покриття і хромовані елементи. Вітрове скло рекомендуємо відполірувати засобом для глибокого очищення.

Крім того, потрібно повернути прозорість фарам. Це легко зробити, не дивуйтеся, за допомогою засобу для усунення подряпин на кузові.

При прибиранні салону особливу увагу зверніть на килимове покриття, на якому після зими обов'язково залишилися сліди реагентів. Позбутися від них можна за допомогою піноподібних засобів для чищення ворсу.

Раніше ми розповіли про те, як перевірити двигун при покупці б/в автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ