Today.ua

Як дешево захистити днище авто від мокрих килимків?

Осінь давно настала, скоро почнуться традиційні осінні дощі. Потім зима і сніг. В салон автомобіля почне у великій кількості потрапляти волога, збільшуючи ризик корозії. Деякі авто мають дренаж для відливу води, але він швидко забивається і про нього мало хто згадує. Сьогодні ми розповімо про те, як просто захистити днище машини від мокрих салонних килимків.

Досвідчені автомобілісти під автомобільні килимки кладуть газети. Так, звичайні газети. Вони відмінно вбирають вологу. Дуже ефективний і дешевий метод. Якщо в гумі є мікротріщини, то вода не потрапить на метал - її вбере папір.

Правда, у цього методу є недолік. Якщо забути про газети і не замінити їх, то на ворсової оббивці може з'явитися цвіль. Тому «пресу» потрібно міняти раз на два дні.

В цьому випадку автомобільні килимки все одно треба чистити щодня. Так ви позбудетеся не тільки від вологи, але і від бруду.

Захист днища машини від корозії за допомогою газет придумали давно. Однак, деякі автомобілісти досі користуються цим методом.

Слід зазначити, що зараз у продажу є спеціальні килимки, які вбирають вологу. Можливо, хтось із автомобілістів захоче випробувати їх ефективність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ