Today.ua

Hyundai вибрав назву для свого найменшого кросовера

Найменший кросовер компанії Hyundai, який скоро повинен з'явитися у продажу, буде називатися Casper. Раніше був відомий тільки заводський індекс цієї новинки - AX1.

Вперше про те, що Hyundai розробляє новий дуже маленький кросовер, стало відомо кілька місяців тому, після того, як в Мережі показали його шпигунські фотографії. Фотошпигунам вдалося його помітити під час дорожніх тестів.

Довжина Hyundai Casper складе всього близько 3,7 м. У нього буде світлодіодна оптика як у Palisade. У лінійку двигунів увійдуть трьохциліндрові 1,0 л бензинові силові агрегати з наддувом і без (за іншими даними мова може йти про 1,2 л мотори). Привід - тільки передній.

Як ми раніше говорили, Hyundai вже тестує Casper на дорогах загального користування. Це означає, що його серійне виробництво може початися найближчим часом. Правда, про це нічого офіційно не відомо.

Очікується, що новинка стане не тільки найменшим кросовером Hyundai, але і найдешевшим - в базовій комплектації він буде коштувати близько 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше Hyundai представив свій новий кросовер Hyundai Bayon. Він розроблений спеціально для Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ