Today.ua

Hyundai показав свій найдешевший кросовер

Компанія Hyundai показала в Мережі зображення-тизер свого нового кросовера Bayon. Це буде самий маленький і найдешевший паркетник в лінійці Hyundai.

З тізерів важко судити про загальний дизайні Hyundai Bayon. Зате зрозуміло, що у нього буде роздільна головна оптика в стилі Hyundai Kona, широка радіаторна решітка і рознесені далеко один від одного задні ліхтарі у вигляді стрілок, які з'єднані тонкою світлодіодною смугою.

На жаль, південнокорейський автогігант досі не розкрив технічну інформацію про Bayon. Ми знаємо, що у нього буде передній привід, і що він побудований на базі нового хетчбека i20.

Передбачається, що у цього паркетника буде цифрова приладова панель, великий дисплей інформаційно-розважальної системи, широкий набір обладнання та сучасні технології. Що ж стосується лінійки двигунів, то топовим буде туробомотор потужністю 120 к.с. зі стартер-генератором.

Офіційна прем'єра Hyundai Bayon повинна відбутися вже найближчим часом. У продажу він з'явиться в другій половині поточного року. Це буде найдешевший кросовер в лінійці Hyundai, але його ціна поки не відома.

Раніше стало відомо, що в Україні почалися продажі Hyundai Santa Fe нового, четвертого, покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ