Today.ua

Hyundai показав кросовер Casper за 7 000 доларів

Раніше ми повідомляли, що Hyundai розробляє новий кросовер Casper, який буде коштувати від 7 тисяч доларів. У Мережі навіть були розміщені шпигунські фотографії цієї новинки. Тепер південнокорейський автогігант опублікував ескіз передньої частини Casper.

Судячи за ескізом, незважаючи на те, що Hyundai Casper буде найдешевшим кросовером Hyundai, він отримає цифрову приладову панель, сенсорний дисплей і кліматичне обладнання (зверніть увагу на блок управління, який знаходиться на центральній консолі).

Ми помітили також двухспіцеве мультифункціональне кермо, а трансмісійний тунель обривається біля центральної консолі, на якій знаходиться окремий блок з важелем КПП, додатковими клавішами і великим селектором.

Довжина Casper становить 3595 мм, ширина - 1595 мм, а висота - 1575 мм. Це субкомпактний автомобіль, в якому можуть поміститися чотири людини.

Судячи зі шпигунських фотографій, які раніше потрапили в Мережу, цей кросовер буде мати "квадратний" дизайн кузова і світлодіодну оптику в стилі Hyundai Palisade.

Під капотом буде трициліндровий 1,0 л атмосферний двигун потужністю 76 к.с., який працює разом з 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Цим мотором, до речі, зараз оснащуються такі моделі, як, наприклад, Kia Picanto і Hyundai i10.

Раніше Hyundai представив оновлений бюджетний седан Aura. У базовій комплектації він буде коштувати від 8 000 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ