Today.ua

Hyundai показав новий пікап Santa Cruz: фото та подробиці

Компанія Hyundai на автосалоні в Нью-Йорку, що проходить зараз, офіційно представила оновлений пікап Hyundai Santa Cruz. Він продаватиметься як модель 2025 року.

Hyundai Santa Cruz 2025 модельного року отримав невеликі, але досить суттєві оновлення. Так, у нього нова решітка радіатора. Вона більше підходить для пікапа, ніж V-подібна решітка радіатора, яка були раніше. Також цей пікап отримав рестайлінгові фари, оновлені бампери, видозмінені задні ліхтарі та нові 18-дюймові колісні диски (у комплектації XRT колісні диски іншого дизайну).

До речі, щодо комплектації XRT. Вона від стандартної комплектації відрізняється не тільки колісними дисками, але також іншого дизайну бамперами, радіаторною решіткою, позашляховими шинами, логотипом XRT в салоні, системами Surround View Monitor і Blind-Spot View Monitor.

У салоні відбулися помітніші зміни. У пікапа нове кермо, центральний підлокітник заднього сидіння з двома підсклянниками, є такий же 12,3-дюймовий вигнутий панорамний дисплей, як у нового кросовера Hyundai Tucson. Він поєднує в собі панель приладів та мультимедійну.

Новий Santa Cruz має більше технологій. Так, тепер доступні оновлення по бездротової мережі. У стандартній комплектації є підтримка Apple CarPlay/Android Auto. З'явилася технологія Bluelink+ та платіжна система Hyundai Pay.

Нагадаємо, що платіжна система Hyundai Pay вперше з'явилася у деяких автомобілів Hyundai у 2023 році (наприклад, у кросовера Hyundai Kona нового покоління). З її допомогою через ботовий медіацентр можна знаходити та оплачувати покупки.

У лінійку двигунів, як і раніше, входять два старі силові агрегати. Перший – чотирициліндровий 2,5-літровий двигун потужністю 191 к.с. Другий – 2,5-літровий мотор із турбонаддувом потужністю 281 к.с. і 311 Нм крутного моменту. Коробка передач – восьмиступінчаста автоматична.

Hyundai почне продавати оновлений пікап Hyundai Santa Cruz улітку 2024 року. Ціни ще не оголошено. Зараз Santa Cruz у стандартній комплектації коштує від 28 275 доларів.

В Україні зараз найдоступніша модель компанії Hyundai – міський хетчбек Hyundai i10. Він коштує від 626 000 гривень. Це комплектація Active з двигуном 1.0 MPi Kappa потужністю 67 к.с., який працює разом із 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Версія з двигуном 1.2 MPi Kappa потужністю 84 к.с. та з 5-ступінчастим автоматом коштує 701 200 гривень.

Раніше стало відомо, що у 2024 році в Європі з'явиться дешевий електричний кросовер Hyundai.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ