Today.ua

Hyundai почав продавати кросовер за 12 тисяч доларів

Компанія Hyundai почала продавати свій новий субкомпактний кросовер Hyundai Casper. Це найдоступніший паркетник в сімействі південнокорейського автогіганта - він стоїть від 11 860 доларів.

Попереднє замовлення кросовера Casper почалось в Південній Кореї. У 2022 році він з'явиться в інших країнах світу.

Довжина Hyundai Casper становить всього 3595 мм, ширина - 1 595 мм, висота - 1575 мм. Стверджується, що в ньому цілком комфортно можуть розміститися четверо високих людей. Задні і передні сидіння можна одночасно скласти, в результаті чого вийде спальна зона.

У салоні є 8-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи з функцією розпізнавання голосу, 4,2-дюймова цифрова приладова панель, а в топової версії - аудіосистема з 6 динаміками.

У стандартну комплектацію входить велика кількість систем безпеки. Серед них - 7 подушок безпеки, системи запобігання лобових зіткнень, утримання смуги руху. В інших комплектаціях систем безпеки ще більше.

У лінійку двигунів входять два силові агрегати. Це трициліндровий 1,0 л мотор з наддувом потужністю 75 к.с., і 1,0 л T-GDI потужністю 99 к.с.

Базова комплектація коштує 11 860 доларів, а топова - 16 010 доларів. За перший день в Південній Кореї зробили 19 тисяч замовлень на Casper.

Нагадаємо, раніше ми показали новий великий кросовер Hyundai.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ