Today.ua

Honda показала свій найдешевший кросовер

У Китаї Honda представила свій новий компактний кросовер Honda ZR-V. Це буде найдоступніший паркетник у модельній лінійці японського автогіганта.

Концепт Honda ZR-V публіці показали у 2021 році на одному з азіатських автосалонів. Як бачите, на створення серійної версії знадобилося близько одного року.

Слід зазначити, що ZR-V побудований на платформі Honda Civic. Його довжина становить 4568 мм, ширина – 1840 мм, висота – 1621 мм, а колісна база – 2655 мм.

Виглядає цей кросовер на наш погляд цілком красиво. Його салон багато в чому нагадує нам салон Civic. У них, наприклад, схожі приладові панелі з окремим 9-дюймовим дисплеєм інформаційно-розважальної системи.

Під капотом знаходиться чотирициліндровий 1,5 л бензиновий двигун VTEC Turbo. Його потужність становить 182 к.с. і 240 Нм крутного моменту. Потужність передається на передні колеса через варіатор.

Коли Honda почне продавати Honda ZR-V – поки що не відомо. Зважаючи на все, його продажі почнуться найближчими місяцями. Це буде найдешевший кросовер у модельній лінійці Honda.

Нагадаємо, раніше ми назвали 5 кросоверів, які можна купувати навіть із великим пробігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ