Today.ua

Honda показала конкурента Tesla Model 3: перші подробиці

Компанія Honda у Китаї офіційно представила публіці концепт нового електромобіля Honda e:N2. На його базі побудують електрокар, який має скласти конкуренцію американській Tesla Model 3.

Електричний преміальний седан Tesla Model 3 з'явився у продажу у 2016 році. З того часу кілька автовиробників намагалися випустити електрокари, які могли б конкурувати з ним. Декому це майже вдалося.

Боси японської компанії Honda теж хочуть взяти участь у цій грі. Вже з'явився концепт Honda e:N2, який ляже в основу нового електромобіля Honda. Чи зможе він скласти гідну конкуренцію Model 3 – покаже час.

Концепт e:N2 отримав футуристичний дизайн кузова. До речі, який саме це тип кузова – невідомо. У Китаї його називають кросовером.

Яка силова установка у цього концепту – не повідомляється. Деякі джерела стверджують, що японський автогігант використовуватиме технології General Motors. Тобто електрична силова установка може бути американською.

Коли електромобіль Honda e:N2 з'явиться у продажу - ще не відомо. За чутками, це відбудеться у 2025 чи у 2026 році. Компанія Honda поки що нічого конкретного з цього питання не говорила.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нові електромобілі Honda коштуватимуть дешевше, ніж конкуренти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ