Today.ua

Ford розробляє Mondeo нового покоління

Компанія Ford у деяких країнах, наприклад, у США, відмовляється від седанів на користь кросоверів, позашляховиків та пікапів. Однак, у деяких країнах седани продовжують користуватися добрим попитом, тому Ford розробляє нове покоління Ford Mondeo. Про це свідчать шпигунські фотографії.

На фотографіях новий Mondeo показаний у сильно закамуфльованому вигляді, проте деякі подробиці його дизайну нам вдалося розглянути. Передня частина нового Mondeo дуже нагадує Ford Evos, який продають у Китаї.

Особливу увагу привертає до себе задня частина з новими ліхтарями та бампером. Задні ліхтарі охоплюють усю задню частину.

У салоні теж повинні відбутися серйозні зміни, але які конкретно - поки не відомо. Також повною загадкою залишається для нас те, які двигуни отримає ця новинка. Не виключено, що буде гібридна версія.

Раніше повідомлялося, що у 2022 році Ford планує перестати продавати Ford Mondeo у Європі. Однак, враховуючи, що ведеться розробка нового покоління, то, можливо, ця інформація не відповідає дійсності. Можливо, Mondeo таки залишиться на європейському ринку після зміни покоління.

Нагадаємо, в Європі, зокрема в Україні, може з'явитися у продажу позашляховик Ford Bronco. Такої можливості не виключив голова Ford Джеймс Фарлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ