Today.ua

Ford представив оновлену Fiesta

Компанія Ford представила оновлений хетчбек Ford Fiesta. Покупцям його запропонують відразу в декількох версіях, в тому числі стильний Titanium, псевдоспортивний ST-Line, люксовий Vignale, а також піднятий Fiesta Active і спорткар Fiesta ST.

Все сімейство Fiesta в базовій комплектації отримало нові світлодіодні фари, а за додаткову оплату пропонується матрична оптика. При цьому різні версії відрізняються одна від одного решіткою радіатора і деталями декору.

У салоні з'явилася 12,3-дюймова приладова панель, а у інформаційно-розважальної системи є нова функція попередження про виїзд на смугу зустрічного руху. У версії Fiesta ST з'явилися нові спортивні сидіння з поліпшеною підтримкою і інтегрованими підголівниками.

Fiesta ST оснащується 1,5 л двигуном EcoBoost з турбонаддувом потужністю близько 200 к.с. і 320 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км/год займає 6,5 секунди при максимальній швидкості 230 км/год.

Що ж стосується стандартної Fiesta, то вона оснащується 1,0 л двигуном EcoBoost в трьох варіантах потужності - 100, 125 і 150 к.с. Коробка передач - шестиступінчаста механічна або семиступінчастий автомат.

Поставки оновленої Ford Fiesta почнуться в першому кварталі 2022 року. Скільки вона буде коштувати - поки не повідомляється.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Європі тестують оновлений седан Ford Focus.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ