Today.ua

Ford почав приймати замовлення на свій новий кросовер

Компанія Ford в Китаї почала приймати попередні замовлення на свій новий купеобразний кросовер Ford Evos. Найближчим часом він з'явиться у дилерів. В Європі ця новинка замінить Ford Mondeo.

Ford Evos побудований на новій платформі FNV. Його довжина становить 4920 мм, ширина - 1920 мм, висота - 1600 мм, а колісна база - 2945 мм. У його дизайні явно простежуються елементи купе і універсалу. Останнім часом у багатьох країнах користуються хорошим попитом купе-кросовери, і, мабуть, боси компанії Ford вирішили цим скористатися.

Цей паркетник отримав великі бампери, фальшрадіаторну ррешітку, фари, які візуально об'єднані діодною смугою, і великі легкосплавні колісні диски.

У салоні відразу звертає на себе увагу величезний сенсорний дисплей, що займає практично всю передню панель. У ньому об'єднані 12,3-дюймова цифрова приладова панель і 27-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Під капотом знаходиться 2,0 л бензиновий двигун з турбонаддувом потужністю 238 к.с., який працює разом з автоматичною коробкою передач. Максимальна швидкість - 193 км/год. Витрата палива - 7,5 л на 100 км.

В автомобільній пресі вважають, що Evos замінить в Європі Ford Mondeo. Американський автогігант це офіційно не підтвердив.

Раніше стало відомо, що в Європі можуть початися продажі позашляховика Ford Bronco.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ