Today.ua

«Євробляхери» розчаровані Зеленським та новою владою

У Верховній Раді України повинні були 20 жовтня 2020 року розглянути законопроекти про доступне розмитнення автомобілів на іноземних номерах, але цього так і не відбулося. Очікування десятків тисяч «євробляхерів» знову зазнали краху.

Лідер організації «АвтоЄвроСіла», яка відстоює інтереси власників автомобілів на єврономерах, Олег Ярошевич 11 жовтня заявив, що в переговорах з президентом України щодо законопроектів про доступне  розмитнення почався «новий еволюційний виток».

Передбачалося, що народні депутати розглянуть законопроекти про доступне розмитнення 20 жовтня, але цього так і не сталося.

Замість цього президент Володимир Зеленський порадив українцям запропонувати питання про доступне розмитнення для його всенародного опитування, яке він хоче зробити щомісячним або навіть щотижневим.

Тим часом, багато власників автомобілів на єврономерах втомилися чекати доступне розмитнення. Вони розчарувалися в обіцянках. Відповідних законопроектів у Верховній Раді кілька, але жоден з них до цих пір чомусь не розглянуто навіть в першому читанні...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ