Today.ua

Експерти назвали найбільш проблемні моделі Toyota

Компанія Toyota випускає одні з найбільш надійних автомобілів в світі. Багато з них щороку займають лідерство в різних рейтингах надійності. Однак, навіть серед них є моделі, які найчастіше ламаються. Експерти сайту Autoevolution назвали три найбільш проблемні моделі Toyota.

Toyota Camry 2007 року

Під сильну критику потрапила Camry 2007 року випуску (фото вгорі) з 3,5 л двигуном V6. Власники цього автомобіля скаржаться на занадто велику витрату моторного масла. Як результат - передчасний знос двигуна з усіма наслідками, що випливають звідси.

Потрібно обов'язково сказати, що у версії Camry з 4-циліндровим двигуном таких проблем немає. На неї скарг набагато менше.

Toyota RAV4 2007 року

Популярний японський кросовер 2007 року випуску виявився не дуже надійним. Його 3,5 л двигун V6 теж має підвищену витрату масла. До того ж у нього проблеми з рульовим керуванням. Ні, на водінні це не відбивається, просто при повороті керма чути дратівливий шум.

Крім того, власники цього кросовера скаржаться на електричні склопідйомники і на кабеля, через які при ДТП не спрацьовує належним чином подушка безпеки.

Toyota Corolla 2009 року

Ця модель по праву вважається надійною. Тільки не модель десятого покоління (2007-2013). Найбільше проблем у Corolla 2009 року випуску. Так, наприклад, 4-циліндровий двигун 1.8 2ZR-FE витрачає занадто багато масла.

Були скарги на перегрів двигуна через проблемні водяні насоси, на блокування педалі акселератора, а також на кабеля, що пов'язані з подушкою безпеки.

Раніше стало відомо, що в Україні почалися продажі Toyota Camry в топової комплектації. Вона оснащується 3,5 л двигуном V6 потужністю 302 к.с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ