Today.ua

Експерти назвали 10 кращих сімейних кросоверів 2020 року

Сегмент сімейних кросоверів останнім часом помітно збільшився. У ньому можна тепер зустріти дуже цікаві моделі. Експерти британського видання Autocar назвали 10 кращих сімейних кросоверів 2020 року. Сподіваємося, ця інформація стане в нагоді нашим читачам.

1. Audi Q5

У Audi Q5 (див. фото вгорі) практично немає недоліків. Особливо виділяється версія 55 TFSIe з «м'якою» гібридною силовою установкою, чия загальна потужність досягає 362 л.с. На одній електротязі він може проїхати 42 км.

У оновленого Q5 більша радіаторна решітка, збільшені повітрозабірники в бамперах, змінено світлодіодне наповнення головної оптики.

2. BMW X3

Редактори Autocar вважають, що BMW X3 можна віднести до сімейних кросоверів. Що ж, ми з ними повністю згодні. У базовій комплектації обладнання могло бути і більше, але в цілому нарікань немає. До того ж покупцям пропонують версію з гібридною силовою установкою, яка помітно знижує витрати на паливо.

3. Land Rover Discovery Sport

Цей кросовер оновили два роки тому, але він зберіг всі свої найкращі якості. До того ж, у нього тепер є версії з «м'якою» гібридною силовою установкою і з повноцінною гібридною силовою установкою (Plug-in hybrid). Discovery Sport - відмінний сімейний кросовер для тих, хто часто їздить поза містом.

4. Jaguar F-Pace

Кросовер Jaguar F-Pace свого часу викликав справжній фурор. Потім у нього виявили деякі недоліки (у якого автомобіля їх немає?). Проте F-Pace - прекрасний автомобіль, у якого величезна кількість достоїнств. У поточному році повинна з'явитися версія з гібридною силовою установкою.

5. Skoda Kodiaq

Цей чеський кросовер не відноситься до люксовому сегменту, але у нього напрочуд великий набір обладнання. До того ж у нього просторий салон і місткий багажник для свого класу, що характерно для всіх моделей компанії Skoda.

6. Mercedes-Benz GLC

Купообразний кросовер Mercedes-Benz GLC має новий силовий агрегат у своїй моторної лінійки. Це модернізована 2-літрова «турбочетвірка» з віддачею 258 сил і 370 Нм крутного моменту. Управління функціями автомобіля зосереджено на кермі і сенсорному дисплеї. Можна також командувати голосом і жестами за допомогою MBUX Interior Assistant.

7. Alfa Romeo Stelvio

У 2020 році цей кросовер пережив оновлення, завдяки чому зникли деякі його початкові недоліки. Наприклад, салон тепер оброблений більш високоякісними матеріалами, ніж раніше. До того ж він отримав нову мультимедійну систему і модернізовані системи допомоги водієві.

8. Volvo XC60

Цей кросовер можна вважати мало не найбезпечнішим у світі. Зараз у нього є версії з «м'якою» гібридною силовою установкою і з силовою установкою Plug-in hybrid. Вони забезпечують значну економію на паливі.

9. Seat Tarraco

Seat Tarraco можна вважати іспанським «братом» чеського кросовера Skoda Kodiaq. У них практично все спільним. Це не дивно, адже іспанський та чеський автовиробники належать концерну Volkswagen.

Tarraco виглядає елегантним, спортивним і стрімким. При цьому він трохи довший, ніж Kodiaq. У його лінійку двигунів входять бензинові і дизельні силові агрегати. Привід - передній або повний.

10. Kia Sorento

У 2020 році почалися продажі Kia Sorento нового, четвертого, покоління. Він отримав серйозні зміни в дизайні кузова, в салоні, а також нові технології. Покупцям тепер пропонують і гібридну версію PHEV з 1,6 л бензиновим турбомотором (180 к.с. і 265 Нм), електродвигуном (67 кіловат і 304 Нм) і літій-іонною батареєю.

Раніше експерти назвали найнадійніші автомобілі, які можна купувати навіть з великим пробігом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ