Today.ua

Дизайнери показали новий електричний кросовер Polestar

Шведсько-китайська марка Polestar планує розробити та випустити на ринок новий субкомпактний електричний кросовер. Дизайнери іспанського сайту Motor показали на рендерних зображеннях, яким він приблизно буде.

Polestar має амбітний план щороку до 2026 року випускати на ринок нову модель. У жовтні 2022 року дебютував електричний кросовер Polestar 3. Він здивував своїм стрімким зовнішнім виглядом, обладнанням та системами безпеки. У нього запас ходу становить від 483 до 610 кілометрів, залежно від батареї.

Polestar планує до 2026 року випустити також новий субкомпактний електричний кросовер. Дизайнери іспанського сайту Motor вважають, що він матиме лінію даху в стилі купе і характерну для Polestar передню панель. Можливо, це не найкрасивіший автомобіль, але саме так зазвичай виглядають моделі у В-сегменті.

Polestar 3

На даний момент відомо, що цей маленький електричний кросовер (як він називатиметься – поки не повідомлялося) збудують на платформі SEA китайської компанії Geely. Ця модульна платформа створена спеціально для електромобілів. У базових моделей буде один електромотор (на передній осі). Будуть також повнопривідні моделі із двома електромоторами.

Субкомпактний кросовер Polestar зіштовхнеться із серйозною конкуренцією з боку нового Aceman, який зараз розробляє Mini. Крім того, у 2023 році з'явиться маленький електричний кросовер Volvo EX30.

Polestar 3

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Mini тестує новий електричний кросовер Aceman.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ