Today.ua

Duster отримав в Європі нову спеціальну версію

Dacia Duster, який в Україні продається під брендом Renault, отримав в Європі нову спеціальну версію Up&Go. Вона коштує від 18 100 євро.

Кросовер Dacia Duster Up&Go побудований на комплектації Prestige. Він має додатково нове обладнання, а також запасне колесо і камеру кругового огляду.

Зовні Duster Up&Go практично нічим не відрізняється від стандартної версії. У всякому разі, ми ніяких відмінностей між ними не помітили.

Покупцям таку спеціальну версію бюджетного кросовера пропонують з двома варіантами силової установки. Версія з ECO-G 100, яка працює на автогазу, коштує 18 100 євро, а версія з дизельним мотором Blue dCi 115 - 21 100 євро.

Dacia також попередила, що у оновленого Dacia Duster відразу не буде версії з бензиновим мотором 130 ch BVM6 4x2. Причина - нестача напівпровідників.

В Україні зараз Renault Duster в базовій комплектації коштує від 432 300 гривень. Він оснащується 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 115 к.с., який працює разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Нагадаємо, раніше в Мережі показали Dacia Duster нового покоління. Це вже третє покоління популярного кросовера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ