Today.ua

Дебютував оновлений VW Golf: новий дизайн та потужні двигуни

Компанія Volkswagen офіційно представила оновлений Volkswagen Golf. Він отримав деякі зміни у дизайні, модернізовані двигуни та більше фізичних кнопок у салоні.

Найбільші зміни в екстер'єрі – оновлені світлодіодні фари. Більш дорогі комплектації Golf оснащені повністю світлодіодними фарами з підсвічуванням логотипу VW. За додаткову плату покупці зможуть вибрати складніші матричні світлодіодні фари з дальнім світлом майже вдвічі потужнішим від звичайного дальнього світла. У задній частині тепер є більш витончені задні ліхтарі з тривимірною графікою з трьома візерунками, як у деяких моделей Audi.

У оновленого VW Golf є чотири нових кольори металік (Crystal Ice Blue, Anemone Blue, Oyster Silver, Grenadilla Black) та п'ять варіантів легкосплавних колісних дисків діаметром від 16 до 19 дюймів. Кожна комплектація (Golf, Life, Style, R-Line, GTE та GTI) отримала оновлені бампери, а всі комплектації від Style мають чорний дах.

У салоні на рульовому колесі у автомобіля Golf тепер знову є фізичні кнопки керування. Таке саме кермо і у Golf R. Раніше в дорогих комплектаціях цього автомобіля фізичних кнопок було менше, оскільки управління багатьма функціями йшло через сенсорний дисплей.

У салоні з'явилася інформаційно-розважальна система нового покоління. У стандартній комплектації вона має 10,4-дюймовий сенсорний дисплей, а в більш дорогих комплектаціях – 12,9-дюймовий сенсорний дисплей. Як опція буде доступний додатковий проекційний дисплей.

Стандартним двигуном є 1,5-літровий бензиновий силовий агрегат TSI у двох варіантах потужності – 113 та 149 к.с. Цей мотор працює разом із 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Цей 1,5-літровий двигун має також версію з м'якою гібридною технологією.

Ще один варіант двигуна - 2,0-літровий бензиновий двигун TSI потужністю 201 к.с. Також покупцям запропонують версію з дизельним мотором TDI потужністю 113 або 148 к.с., залежно від коробки передач, з якою він разом працює.

Крім того, в лінійці Volkswagen Golf буде версія eHybrid потужністю 201 к.с., з шестиступінчастою коробкою передач DSG і переднім приводом. На електротязі такий гібридний автомобіль проїде 100 км. Раніше Golf eHybrid на електротязі проїжджав 80 кілометрів.

Нагадаємо, раніше компанія Volkswagen вперше показала ескізи Volkswagen Golf нового покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ