Today.ua

Дебютував новий седан Hyundai Accent: подробиці

В Індії компанія Hyundai представила седан Hyundai Verna нового, п'ятого, покоління. В Україні ця модель відома за назвою Hyundai Accent.

Багато автовиробників останнім часом почали відмовлятися від випуску седанів на користь кросоверів. Так, наприклад, у США вже більше не продають седан Hyundai Accent. Але в багатьох країнах Accent, як і раніше, буде продаватися.

Довжина Hyundai Accent п'ятого покоління складає 4535 мм, ширина – 1765 мм, висота – 1475 мм, а колісна база – 2670 мм. Тобто ця новинка помітно більша, ніж модель четвертого покоління. Зовні новий Accent схожий на Elantra, але у нього є широка світлодіодна смуга, як у кросовера Hyundai Kona, Міівена Staria та у оновленої Sonata, яка скоро має з'явитися у продажу.

Салон у нового Accent дуже непоганий, особливо враховуючи, що ця модель відноситься до економ-класу. У салоні, наприклад, є два дисплеї на 10,25-дюймів, передні сидіння з вентиляцією, шкіряне оздоблення та інше.

Новий Accent отримав різноманітні нові технології та нове обладнання. Він має 16-дюймові легкосплавні колісні диски з шинами 205/55 R16.

У лінійці двигунів є два силові агрегати. Перший – 1,5-літровий бензиновий двигун без наддуву потужністю 113 к.с. і 144 Нм крутного моменту. Він працює разом із 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з варіатором Intelligent Variable Transmission.

Другий – 1,5-літровий бензиновий двигун із наддувом потужністю 156 к.с. і 253 Нм крутного моменту. Він працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою або з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Динамічні характеристики нового Accent нам дізнатися не вдалося. Думаємо, що вони залишилися приблизно на такому рівні, як у моделі попереднього покоління.

В Індії компанія Hyundai пропонує Hyundai Verna нового покоління у чотирьох комплектаціях. У стандартній комплектації цей седан коштує близько 13 200 доларів. Топова комплектація коштує 21 000 доларів. У стандартній комплектації є шість подушок безпеки, система контролю тиску в шинах, система допомоги підйому схилом та інше.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що компанія Hyundai вже почала розробляти новий кросовер Hyundai Santa Fe. Це буде вже п'яте покоління південнокорейського кросовера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ