Today.ua

Dacia представила оновлений Duster і назвала ціни

Dacia офіційно представила оновлений бюджетний кросовер Dacia Duster (в Україні він продається під брендом Renault). У базовій комплектації він буде коштувати від 14 490 євро.

Duster отримав невеликі зміни, щоб до нього не втратили інтерес покупці до появи у продажу моделі нового покоління.

Зокрема, у нього тепер передня частина виконана в стилі нового Sandero. Нові Y-образні фари і хромована решітка радіатора відрізняють оновлений Duster від нинішнього автомобіля. У нього з'явилися більш ефективні світлодіодні передні покажчики повороту.

У салоні оновили центральну приладову консоль. Використано нові матеріали для оббивки. У базовій комплектації тепер є 8-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Бензиновий турбомотор TCe 150 тепер працює разом з новою 6-швидкісною автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. У лінійку двигунів входять ще два бензинових силових агрегати TCe 90 і TCe 130, а також дизель dCi 115. Є також двохпаливна версія (бензин-газ).

Продажі оновленого Dacia Duster на європейському ринку почнуться вже найближчим часом. Ціна - від 14 490 до 22 900 євро.

Раніше стало відомо, що в Україні почалися продажі нового фургона Renault Express. У базовій комплектації він коштує від 454 400 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ