Today.ua

Dacia готується випустити новий бюджетний кросовер

3 вересня поточного року на автосалоні в Мюнхені відбудеться офіційна прем'єра нового бюджетного автомобіля Dacia. Це буде 7-місний автомобіль, який замінить мінівен Dacia Lodgy і універсал MCV.

Як буде називатися новинка - поки не повідомляється. Dacia каже, що це буде "універсальний семимісний сімейний автомобіль". Швидше за все, в своєму дизайні він буде поєднувати елементи стилю відразу декількох типів автомобілів - універсала, мінівена і кросовера.

Деякі експерти вже поспішили заявити, що 3 вересня в Мюнхені Dacia презентує свій новий великий кросовер Bigster, який буде більше, ніж Duster. Однак, незважаючи на те, що концепт Bigster вже представили кілька місяців тому, його серійна версія з'явиться тільки ближче до 2025 року.

Деякі джерела стверджують, що нова модель Dacia буде кросовером-мінівеном. Її побудують на базі нових Logan і Sandero. Якщо це так, то сподіваємося, що ця новинка отримає більш потужний двигун, з огляду на її великі розміри.

У вересні на автосалоні в Мюнхені Dacia також планує показати оновлений кросовер Duster і новий електричний кросовер Spring. Материнська компанія Renault на цьому автошоу представить серійний електричний кросовер Megane E-Tech.

Раніше Dacia показала новий логотип і стиль для своїх автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ