Today.ua

Блогери залили у двигун “Жигулів“ пляшку віскі – результат

Раніше ми вже розповідали про незвичайні проекти хлопців із YouTube-каналу "Гараж 54". Вони люблять проводити експерименти над автомобілями. Цього разу вони залили віскі Jack Daniels у двигун "Жигулів"...

У 1,6 л вазовського двигуна багато різних проблем. Його показники дуже далекі від показників сучасних двигунів. На даний момент він вже давно застарів. І тим більше він не призначений для таких експериментів, які приходять на думку хлопцям із YouTube-каналу "Гараж 54".

Блогери залили у цей мотор пляшку віскі Jack Daniels. Взагалі, таким чином вони перевіряли не сам силовий агрегат (йому вже давно жодні перевірки не потрібні). Вони хотіли з'ясувати якість віскі.

Після того, як у двигун вилили всю пляшку віскі, з вихлопної труби автомобіля повалив густий дим. Надалі силовий агрегат перестав штатно працювати, а блогери дійшли висновку, що їм подарували фальсифіковане віскі. Що ж, зважаючи на все, це так і є.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну західні країни запровадили безпрецедентно жорсткі санкції проти Росії. У РФ заборонено постачання алкоголю, нових автомобілів та комплектуючих для автомобільної промисловості.

Раніше блогери показали, що буде з автомобільною шиною на швидкості 620 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ