Today.ua

Блогер розібрав Toyota Land Cruiser 300 та показав, що всередині (відео)

Toyota Land Cruiser 300 з'явився у продажу кілька місяців тому, але вже встиг отримати велику кількість позитивних відгуків. Ведучий Youtube-каналу "Клубний сервіс" Ілля розібрав Land Cruiser 300 і розповів про переваги і недоліки кузова, рами, двигуна та елементів трансмісії. більше.

З Land Cruiser 300 зняли весь кузов та залишили одну раму. До речі, рама стала не тільки більшою, а й міцнішою. На краще змінилася якість сталі. Зазначається, що цей позашляховик має найміцнішу у світі рамну конструкцію.

Новий Крузак, як і Land Cruiser 200, має сталеву силову структуру, але передні крила, капот, двері багажника та дах у нього виготовлені з алюмінію. Завдяки цьому новий Крузак важить на 200 кг легше, ніж його попередник.

Потрібно відзначити, що у Land Cruiser 300 кожен елемент кузова позначений спеціальним маркуванням. Навіщо це зроблено? Щоб його рідше викрадали.

Японський позашляховик оснащується 3,5 л бензиновим двигуном V6, який працює із модернізованою 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Блогер зазначив, що це надійний та перевірений силовий агрегат.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що продажі Toyota Land Cruiser 300 почалися в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ