Today.ua

Baojun створює приголомшливий електричний позашляховик: перші фото

У Китаї Baojun, дочірня компанія спільного підприємства SAIC-GM-Wuling, створює новий компактний електричний позашляховик. В Інтернеті показали тизери цієї новинки.

Судячи з тизерів, новий позашляховик компанії Baojun буде просто приголомшливим. Як він називатиметься – ще не відомо. Китайський позашляховик нагадує Ford Bronco. При цьому він менший за розмірами, ніж знаменитий Bronco.

У цього електромобіля "квадратний" дизайн кузова з решіткою радіатора, схожою на стиль автомобілів Honda, коротким капотом і сучасними світлодіодними задніми ліхтарями.

Не виключено, що цей позашляховик збудують на тій же платформі, що і нові моделі Baojun KiWi та Wuling Hongguang Mini EV. У всякому разі, розробка всіх цих машин ведеться одночасно.

Крім того, за чутками, цей маленький китайський електричний аналог Ford Bronco може отримати два електродвигуни загальною потужністю 108 к.с. та батарею на 31,9 кВт/год. Такою електричною силовою установкою оснащується Baojun KiWi. У цьому випадку запас ходу становитиме 300 км.

Baojun представить цей позашляховик на автосалоні у Китаї у листопаді 2022 року. Його продажі можуть розпочатися у першій половині 2023 року.

Нагадаємо, раніше експерти назвали 5 кращих рамних позашляховиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ