Today.ua

Автомобілі українського боксера Олександра Усика (фото)

Знаменитий український боксер Олександр Усик, який недавно переміг британця Ентоні Джошуа, зараз їздить на "зарядженому" кросовері Audi RS Q8. ТопЖир розповів, які автомобілі були в гаражі Усика і на чому він їздить зараз.

За даними ТопЖир, знаменитий український боксер вчився їздити на автомобілі свого батька. Це був Москвич-412.

На початку своєї спортивної кар'єри Усик купив південнокорейський кросовер Kia Sorento з 2,2 л турбодизелем потужністю 197 к.с. Однак, він на ньому їздив зовсім недовго. Буквально через два тижні дружина боксера потрапила на ньому в ДТП. На щастя, з нею було все в порядку.

Потім український боксер їздив на Skoda Octavia. На цій машині, до речі, було зображення легендарного американського боксера Мохаммеда Алі. Але в 2013 році і ця машина потрапила в ДТП.

Після цього Усик в різний час їздив на кросовері Volvo XC90, позашляховику Toyota Land Cruiser 200, на Lexus LX, який він купив у 2018 році за ціною понад 100 тисяч доларів, а також на Mercedes-Benz GLS.

Зараз український боксер їздить на Audi RS Q8. Він його купив в нинішньому, 2021 році. До 100 км/год цей кросовер розганяється за 3,8 секунди при максимальній швидкості 305 км/год.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українцям дозволили дистанційно готуватися до іспиту з ПДР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ