Today.ua

Американці додали «Ниві» елементи «Геліка»

У США на продаж виставили російський позашляховик ВАЗ-2121 «Нива» 1991 року випуску, який отримав деякі деталі від знаменитого німецького «Гелендвагена». За нього просять 7 500 доларів.

«Ниву» поставляють в різні країни світу ще з 1980-х років. Її цінують за хорошу прохідність, компактність і доступну ціну.

Звичайно, у цього позашляховика є ряд недоліків. Наприклад, автомобілістів, особливо європейських і американських, не влаштовує його комфорт. Тому вони його допрацьовують, щоб зробити більш комфортним.

Іноді «Нива» піддається і зовнішньому тюнінгу. Як, наприклад, в даному випадку з ВАЗ-2121, який опинився в США. Він отримав передній бампер від Mercedes-Benz G-класу з «кенгурятником», а також позашляхові колеса з глибокими дисками.

Салон теж піддали серйозним змінам. Він оброблений новими матеріалами і отримав ряд функцій, яких ніколи не було в стандартній «Ниві».

Також слід зазначити, що у цього позашляховика невеликий пробіг - тільки 37 тисяч кілометрів. «Ниви» витримують набагато більше, особливо експортні версії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ